Omslaget til neste bok er klart

Jeg syns alltid det er kjempeskummelt å gå og vente på omslaget. Tenk om jeg ikke liker det?

Helt siden redaktøren min sendte manuset og en kort synopsis til designerne, har jeg gruegledet meg til det ferdige resultatet. Og da det endelig kom på mail, ble jeg så lettet!

Jeg syns det har blitt så fint! Enkelt, uten for mange elementer. Og ikke minst veldig forskjellig fra omslaget til Fuck verden. Det syns jeg var viktig i og med at boka ikke er en oppfølger, men bare befinner seg i samme univers. Og selv om omslaget er helt ulikt, har designerne også klart å få inn noen av elementene fra omslaget til Fuck verden, sånn som fuglene og fjellene.

Her er det! Er det ikke fint?

Nærmere kommer vi ikke

Omslaget er designet av Trine + Kim designstudio 

Litt om boka:

Det er sommer, det er lyst hele natta. Jens besøker onklene sine for å få kjærlighetssorgen på avstand. Han ser for seg to uker der han kan stikke seg vekk, men skjønner at han har tatt grundig feil da han finner ut at onklene har skaffet seg de originale paljettjakkene til Bobbysocks, og kun har ett mål for sommeren –  å arrangere verdens første Gay Pride på Finnsnes. Jens er redd for mye. Han er redd for å drite seg ut, redd for vann og redd for blod.

Edor er ikke redd for noe. Edor er kul. Han er sammen med Beate, øver på nye skatetriks, bader i havet, svømmer lenger ut enn han burde. Edor bader naken sammen med Celia, det gjør ham ingenting. Han kliner med Mariell på fryserommet på Burger King, det er bare for gøy. Edor møter Jens, og syns at Jens er kul, for Jens har motorsykkel og han vil sitte bakpå. Edor trenger ikke hjelm, han er ikke redd for å dø.

Det er bare én ting han er redd for, og det er måten Jens får det til å krible i magen på.