Lansering!

Da var lanseringa av «Under snøen» tilbakelagt.

Dagen begynte jeg i fin tradisjon hos NRK Troms, der jeg hadde en fin liten samtale med Pia Tøhaug. Jeg bestemte meg for å sykle dit, og var redd for å komme for sent. Det endte med at jeg kom hesblesende inn i god tid før sending.

 

Etterpå hentet jeg Camilla (min fantastiske redaktør) og Victoria fra markedsavdelinga på flyplassen. Vi spiste deilig lunsj på Risø. Tomat- og soppsuppe. NAM!

 

 

 

Etter at Victoria hadde tatt en liten tur rundt i bokhandlene, var det klart for middag – på mathallen. Her hadde vi med oss Synne og Kjersti fra ARK, og vi kosa oss masse med god mat og Champagne.

 

 

 

 

Etterpå var det bare å forte seg til Prelaten for å pynte juletreet 🙂 Vi hadde planlagt gløgg, men det viste seg å være vanskelig å få tak i på butikkene i september – heldigvis. Det endte nemlig med at Camilla klinte til og lagde verdens beste hjemmelagde gløgg i stedet. Og så var lanseringa i gang.

 

 

 

Og så var det tre 😀

Historien om Gunn, Niklas, Jens og Edor er ferdig – for nå.